Laadpaal van Wallbox

een laadpaal van Wallbox is modern, strak en werkt enorm handig. De laadpaal is via de My Wallbox-app volledig bij-en aan te sturen. Een revolutionair product!

Een duurzame toekomst creëren via de technologie van Wallbox


Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. Wallbox maakt slimme laadpalen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design en die de communicatie tussen de auto en de laadpaal makkelijker en gebruiksvriendelijker maken voor u.

Wallbox Pulsar plus

De Wallbox Pulsar Plus is een compacte en intelligente laadpaal die het opladen van uw elektrische auto eenvoudig en snel maakt.
Pulsar Plus kan tot 22 kW laden, zodat uw elektrische auto snel opgeladen kan worden
Veilig in gebruik. Regen of zonneschijn
Pulsar Plus is gecertificeerd om u, het elektriciteitsnet bij u thuis en de batterij van uw elektrische auto te beschermen, met installatie binnen of buiten.

Wallbox Copper

De Wallbox Copper SB is ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan bedrijven die hun commerciële parkeerplaatsen willen elektrificeren.

Dankzij het geïntegreerde stopcontact garandeert de Copper SB-laadpaal de tevredenheid van elektrische rijders. Hierdoor is laden voor elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk. Met de RFID kaartlezer kies je wie toegang krijgt tot je laadpaal en met de myWallbox-app maak je eenvoudig verbinding met de Wallbox.

My Wallbox-app

Met de My Wallbox-app kun je de status van uw Wallbox laadpaal controleren en bedienen op afstand via uw telefoon, waar u ook bent.
Plan zelf uw oplaadmomenten wanneer energie het goedkoopst is.
Bekijk de statistieken van de Wallbox laadpaal in real time.

Toon 1 - 2 van 2