Een Easee laadpaal met installatie koop je eenvoudig bij Laadpaal Direct

De Easee laadpaal met zijn Scandinavisch design is een fraaie laadpaal om te zien en leverbaar in 5 kleuren. De Easee Laadpaal is compact, slim, snel. Een prachtige wallbox. Zeer geschikt als laadpaal thuis, maar ook geschikt voor smartcharging (bedrijf)

Ideale Laadpaal thuis en zakelijk

De Easee Laadpaal is leverbaar in 5 kleuren

Het merk Easee richt zich volledig op het optimaliseren van het ontwerp en de toegevoegde waarde van de laadpaal die zij aanbieden. Hierdoor krijg je als klant de best mogelijke oplaad ervaring met behoud van kwaliteit en functionaliteit.

De fraai vormgegeven Easee laadpaal is leverbaar in 5 kleuren, zwart, antraciet, blauw, rood en wit.

Laadpaal thuis met Load Balancing

Load balancing is een optie die u mee kunt bestellen met de Easee laadpaal, deze optie maakt het mogelijk om de laadpaal in te stellen op een hoger amperage, ofwel een hogere laadsnelheid zonder het risico te lopen dat de netaansluiting overbelast raakt.

De aansluiting van dit extra stukje software gebeurd door middel van een datakabel die verbonden wordt met de P1 slimme meter in uw meterkast. Of uw meterkast en/of slimme meter geschikt is kunt u navragen bij ons verkoopteam, zij kunnen u perfect informeren over de mogelijkheden van de laadpaal Easee in samenwerking met de slimme meter.

De Easee laadpaal met Smart-Charging

De doelstelling van Easee is dat de laadpaal thuis en zakelijk onderdeel worden van het toekomstige slimme elektriciteitsnet: een net dat de stroom beter verdeeld en de net capaciteit optimaal benut zonder verzwaren. De laadpaal van Easee is voorbereid op smartcharging, zie ons artikel laadpaal met smartcharging.

Laadpalen van Easee kunnen dus onderling de beschikbare stroom verdelen. Dit is handig wanneer u meerdere laadunits wilt plaatsen, bijvoorbeeld op een parkeerterein. De laders van Easee kunnen via een eigen protocol met elkaar 'praten' en via de Easee portal worden ingesteld op Smart-Charging. Dankzij SmartCharging kan een groep met Easee laadpalen het maximum ingestelde amperage verdelen over de meerder laadunits. Op die manier kunt u meer units aansluiten zonder dat de maximale stroom van de netaansluiting wordt overschreden. 

Laadpaal met 3-fase techniek

De Easee Home 3-fase laadpaal is een eenvoudig te installeren en gebruiken laadvoorziening met een hoop opties en mogelijkheden. De Easee Charger heeft een strak en modern design en een erg gunstige vanaf prijs. Standaard is de laadpaal in te regelen tot 22kW, dat houd het lekker simpel en zorgt dat de laadpaal niet snel zal verouderen.

Zelfs wanneer u nu een auto bezit die slechts 3,7kW kan laden (1-fase), kunt u deze laadpaal in de toekomst ook voor 3-fase tot maximaal 22kW gebruiken. U dient bij de installatie wel direct een 3-fase kabel te laten installeren, bij voorkeur 4mm2 of 6mm2 kabel. Dit is een kleine extra investering die u op termijn voor voordeel gaat bieden. Vraag onze adviseurs om advies!

Zie onze laadpaal installatie pagina voor meer informatie.

Easee laadpaal met Model Y

Laadpaal met optioneel RFID

De laders van Easee kunnen zowel plug & charge als RFID worden ingesteld.

Met plug & charge wordt bedoeld dat de laadpaal zonder vergrendeling kan laden. Laadsessies kunnen dan dus zonder dat er wordt verrekend worden gestart en beëindigd. De lader is ook in te stellen met RFID en kan daardoor vergrendeld worden met de meegeleverde Easee Key. Een laatste optie is om de laadunit in de Easee Portal in te stellen als lader die kan verrekenen. Deze verrekening kan plaatsvinden via E-Flux. 

Easee Key Cloud

Easee Key autorisatie van de Laadpaal

Wanneer u de laadpaal niet gaat gebruiken met RFID, dan kunt u de speciale Easee Key bestellen bij ons. Een of meerdere Easee Key’s kunt u autoriseren op de laadunit zodat alleen mensen met een EasyKey sleutel het laden kunnen starten. Deze Sleutels kunt u ook los bij ons bestellen.

Laadsessies online verrekenen met E-Flux

De Easee laadpaal kan ingesteld worden voor online verrekenen, dit betekent dat de gebruikers van de laadunit kunnen afrekenen met hun normale laadpas, en dat de eigenaar van de laadpaal een vast bedrag per kWh terug krijgt. Om dit te activeren kunt u de laadunit in de Easee Portal instellen als laadpaal die kan verrekenen. Deze verrekening kan plaatsvinden via E-Flux, een service provider waar wij mee samen werken.

Ons verkoopteam kan u meer vertellen over de mogelijkheden van verrekenen via E-Flux.

Easee Wallbox of Laadpaal

Optioneel is de Easee wallbox leverbaar met een paal, dit veranderd de wallbox in een laadpaal. Deze paal kan geschikt zijn voor 1, 2 of 4 laadvoorzieningen. De paal is gereed om in de grond in te graven. Waar u de voorkeur aan geeft is afhankelijk van uw situatie en smaak.

Laadpaal met socket

Standaard heeft de Easee laadpaal een socket en is de laadpaal gereed voor wandmontage, we noemen dit een wallbox. Optioneel kan de laadunit met een paal worden gekocht, een laadpaal dus…. Deze paal kan geschikt zijn voor 1, 2 of 4 laadvoorzieningen. De paal is gereed om in de grond in te graven.

Standaard kan de Easee laadpaal 22kW laden. Dit betekent: 3-fase, 32A. De lader kan ook op een lagere laadsnelheid worden ingesteld variërend tussen 6A en 32A. Op die manier kan de meest gunstige laadsessie voor iedere locatie worden gekozen.

Easee laadpalen met smartcharging

De speciale Easee laadkabel

Bij de Easee laadpaal hoort een speciale laadkabel die u eenvoudig mee kunt bestellen met de laadunit, deze kabel kunt u door de laadunit eenvoudig laten vergrendelen waardoor uw kostbare laadkabel niet meegenomen kan worden door iemand anders. Wanneer u niet aan het opladen bent, dan kunt u de laadkabel aan de speciale U-Hook kabelhouder ophangen.

Een kabelhouder voor de Easee laadpaal

De laadunit van Easee wordt standaard zonder U-Hook (kabelhouder) geleverd. Mocht u graag een U-hook meegeleverd willen hebben dan is deze in verschillende kleuren te verkrijgen.

Deze U-Hook kunt u gebruiken samen met de speciale Easee laadkabel, die u direct met de laadunit bestellen kunt. 

MID KwH meter 

Voor automatische verrekening van de verbruikte energie is de Easee laadpaal voorzien van een kWh meter, maar deze is niet MID-gekeurd. Voor de meting heeft de belastingdienst nog niet duidelijk aangegeven aan welke norm de meter moet voldoen, maar naar verwachting zal de meter van de Easee voldoende zijn. 

De Laadpaal van Easee is niet geschikt voor Renault Zoe

De Easee is niet Zoë ZE Ready en is daardoor niet geschikt voor de Renault Zoë.
Klikt u hier voor laadpalen die wel geschikt zijn: Laadpaal Renault Zoë

 

Onafhankelijk laadpaal advies

Easee laadpaal koop je bij laadpaaldirect, laat u door on informeren over de mogelijkheden. Onafhankelijk advies sinds 2014!

Bel 0172 750 775 voor onafhankelijk advies
Toon 1 - 1 van 1