E-flux laadpas

Een E-flux laadpas is de voordeligste laadpas van Nederland!

Laadpas van E-flux

Met een laadpas van E-flux kan je altijd je elektrische auto opladen, waar je maar wilt voor de allergoedkoopste prijs. Door het enorme netwerk van E-flux dat bestaat uit 200.000 laadpalen in Europa is er altijd een laadpaal in de buurt waar je kan laden met de laadpas. Voor de laadpas kun je kiezen tussen een orange abonnement voor een vast bedrag per maand of kun je kiezen om te betalen per laadbeurt. 

Orange (€3,23 p/m)

Het orange abonnement is de beste keuze als je veel laadt, met dit abonnement kan je met je laadpas onbeperkt laden voor 3,23 per maand zonder extra kosten! Je krijgt maandelijks een overzicht met alle laadsessies. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Klik hier om een Orange laadpas te bestellen

 

Pay as you charge (€0,32 per laadbeurt)

Met de Orange pay as you charge pas betaal je geen maandelijkse abonnementskosten, maar per laadsessie. Wanneer je dus niet veel gebruik maakt van openbare laadpalen (meer dan tien keer per maand) ben je met de "Pay as you charge" voordeliger uit!

Klik hier om een pay as you charge laadpas te bestellen

Waar kan ik laden met een E-flux laadpas?

Je kan met een E-flux laadpas overal in Nederland laden. In Nederland hebben wij een dekking van 99%. Met de E-Flux laadpas kun je dus overal je elektrische auto opladen. E-Flux laadpassen zijn compatibel met zowel publieke laadpalen als met grote snel-laad stations als Fastned en Ionity.