Over Laadpaaldirect

De laadpaal specialisten sinds 2014 Wij monteren uw laadpaal en meer...

Laadpaaldirect is een handelsnaam van Clean Power Solutions

Clean Power Solutions B.V. De mensen achter Clean Power Solutions zijn al ruim 12 jaar actief met elektrische mobiliteit en sinds 2014 onder de handelsnaam Laadpaaldirect gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische auto's
Sinds kort zijn wij ook aangesloten bij de duurzaamheidsinstallateur en kunnen u samen met onze partners ook van dienst zijn met verdere verduurzaming van uw woning.

 

Jonge markt

Wij ervaren dat voor veel mensen de mogelijkheden omtrent het elektrisch rijden nogal ondoorzichtig is en onze expertise is dan ook vaak zeer hulpvol.
Deze markt kent voor ons geen geheimen en wij kunnen u goed adviseren. Lees meer op www.laadpaaldirect.nl

 

Premium reseller

Vanwege deze ervaring is Laadpaaldirect premium partner van NewMotion Naast het premium partnerschap met NewMotion is Laadpaaldirect premium reseller van Alfen, WallboxEasee, ZappiWebasto en EVBox laadpalen. 

Gespecialiseerd in advies en verkoop van laadpalen

Laadpaaldirect heeft zich gespecialiseerd in advies en verkoop van laadpalen, laadunits en wallbox-en. Wij leveren aan particulieren vaak een laadpaal thuis, aan het MKB een zakelijke laadpaal bij het bedrijf en aan groot zakelijke klanten laadpaal advies op maat.

Laadpaal met installatie

Bijna altijd leveren wij naast de laadpaal ook de installatie en montage. Dit wordt verzorgd door onze vaste, ervaren laadpaal installateurs. Dat is voor u een zorg minder. Wat voor u verder fijn is om te weten is dat u in het offerteproces en het aftersales-proces persoonlijk wordt geholpen door een van onze medewerkers. Op die manier proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van keuzes.

Onze laadpaal showroom in Alphen a/d Rijn, kom gerust een keer kijken!

 

Laadpaal installties van laadpaaldirect de laadpaal specialist

Laadpaal subsidie-mogelijkheden

Ook op het gebied van de aantrekkelijke laadpaal subsidie-mogelijkheden zijn wij goed op de hoogte en kunnen u dus prima adviseren over uw voordelen. Clean Power Solutions B.V. is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar levering en plaatsing van onze producten verzorgen wij door heel Nederland.

De mensen

De mensen achter Clean Power Solutions B.V. zijn al vanaf de prille start van elektrische mobiliteit in 2009/2010 betrokken in deze markt. In 2014 is Clean Power Solutions gestart met de verkoop van van homechargers voor het opladen van elektrische auto's. Met name het heldere advies, de transparante installatie- en montage kosten en de overzichtelijke webshop hebben er aan bijgedragen dat de onderneming zich heeft ontwikkeld tot een professionele partner, die graag uw laadvoorziening levert.

Clean Power Solutions B.V.

Ondernemingsweg 66N
2404HN  Alphen aan den Rijn,
Nederland

[email protected]
Tel: 0172-750775

KvK: 60690313
BTW: NL854017665B01