Webasto Charging

Met een laadstation van Webasto laadt u uw elektrische auto veilig, gemakkelijk en snel op. In uw eigen garage, parkeergarages, onder carports of op de parkeerplaats - een laadstation van Webasto geeft u maximale vrijheid in e-mobiliteit.

 Vooruitgang is de traditie van webasto

Webasto overtuigt al meer dan 100 jaar met nieuwe producten en slimme accessoires voor de automotive-industrie. Of het nu gaat om schuifdaken, standkachels of laadstations voor elektrische auto's: Webasto is een pionier op het gebied van nieuwe technologie die niet alleen voor beweging zorgt, maar ook het verschil maakt.

Goed voor het milieu. Goed voor de toekomst

Een van de kernkwaliteiten van Webasto is het ontwerpen van producten die in alle soorten voertuigen gebruikt kunnen worden. Webasto besteedt extra aandacht aan kwesties als duurzaamheid, brandstofbesparing en het gebruik van alternatieve aandrijfsystemen.

De ideale laadpaal voor thuis

Een webasto is de ideale laadpaal voor thuis. De Webasto Pure is goedkope laadpaal die snel kan laden, met tot wel 22 kW. Deze laadpaal is dus perfect als u niet teveel geld wilt uitgeven aan een laadpaal maar wel een laadpaal wil die snel kan laden en eenvoudig. De webasto Next daarintegen heeft veel functies zoals Loadbalancing en de laadpaal kan digitaal beheerd worden met een app van Webasto wat het laden een stuk eenvoudiger maakt en meer informatie aan je geeft. 

Webasto Next

De Webasto Next is de nieuwste laadpaal van Webasto, een Webasto Next laadpaal kan even snel laden als de Webasto Pure maar heeft een aantal nieuwe functies. De Webasto Next heeft dynamische load balancing die geactiveerd wordt in mei 2022, een energie management systeem integratie via Modbus TCP en u kunt de Webasto Next digitaal beheren.

Montage

De laadpaal kan op twee manieren geïnstalleerd worden, met een wandmontage of een paalmontage. Kies zelf wat voor u situatie het beste uitkomt of bel voor advies naar 0172-750 775.

Vaste kabel

Beide laadpalen van Webasto hebben een vaste kabel, een vaste kabel van 4,5 meter of een vaste kabel van 7 meter. Omdat de kabel een vaste kabel is hoef je telkens als je thuis komt de kabel uit je kofferbak te halen maar kan je gelijk laden met de vaste kabel.

Installatie

Bekijk hier onze installatie pagina voor meer informatie!

Klik hier om naar onze webshop, Laadpaal Discounter te gaan!

Toon 1 - 2 van 2