Pulsar Plus

Artikelcode WALL-Puls-X-OCPP
€899,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 werkdagen

  De Wallbox Pulsar kan tot 22kW laden, maar ook eenvoudig op een lagere laadsnelheid worden ingesteld met de MyWallboxApp. Met de optionele Enige meter kan ook loadbalancing en Full-Green Mode (= uitsluitend laden op zonne-energie) ingesteld worden.

  De Wallbox Pulsar Plus is dé oplossing voor thuis! De lader heeft een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding en oogt klein en opgeruimd. De laadvoorziening van Wallbox heeft een 5 meter vaste kabel en optioneel ook een 7 meter vaste kabel. De laadkabel is type 2. 

  De Wallbox heeft WiFi (of een bedrade internetaansluiting) nodig om de app te gebruiken. Vanuit de MyWallboxApp kan de laadsnelheid worden aangepast, kunnen laadsessies worden gestart en gestopt en kunnen geladen kWh's worden ingezien. Vanuit de app kan eenvoudig worden gezien hoeveel kWh's er geladen zijn en op die manier is handmatige verrekening (zonder abonnement) mogelijk. Een andere optie is een abonnement via E-Flux, op die manier kan automatisch worden verrekent. De kWh-meter in de de Wallbox is niet MID-goedgekeurd(*).

  De Pulsar heeft ook de mogelijkheid om stroom te verdelen met de meterkast. Zo gebruikt de lader nooit meer dan aanwezig op dat moment! Daarvoor dient de Energiemeter te worden aangeschaft en te worden geïnstalleerd in de meterkast.

  Een maximale laadsnelheid van 22kW kan worden behaald met de Pulsar. De laadsnelheid is eenvoudig aan te passen door installateur en gebruiker. Op die manier is de lader toekomstgericht én eenvoudig in gebruik. De Wallbox Pulsar Plus is niet Zoë ZE Ready en is daarbij niet geschikt voor de Renault Zoë.

  Behoefte aan een zelfde soort lader, maar dan zonder vaste kabel? Bekijk dan de Wallbox Copper. 

  (*) Door de belastingdienst worden voorwaarden gesteld aan de kWh-meter die is ingebouwd in een lader. De kWh meter van de Wallbox voldoet hier niet aan en is dus niet bruikbaar voor fiscale verrekening van de verbruikte energie. 

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect