Premium merken

Bekijk hier onze premium merken!

Laadpaal van Alfen 

Alfen is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van technologisch en kwalitatief hoogwaardige laadpalen voor elektrische auto's 

Als producent van technologisch vooraanstaande laadpalen biedt Alfen geavanceerde producten voor elke toepassing en elke wens. De laadpalen van Alfen zijn voorbereid op de toekomst en bieden slimme oplossingen om het laden van de elektrische auto eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken.

Een Alfen laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het continue grote vermogen wat getrokken word, veilig gemonteerd dient te worden. Deze installatie dient door een gecertificeerde installateur met kennis van Alfen Laadpalen te gebeuren.

Smart Charging 

Smart charging is een uniek product van Alfen. Alfen is marktmonopolist op het gebied van Smart Charging. In een Smart Charging netwerk verdelen laadpalen onderling stroom. Tijdens deze verdeling wordt in de meterkast uitgevraagd hoeveel stroom aanwezig is, deze stroom wordt vervolgens dynamisch verdeeld. Dit doet denken aan loadbalancing, maar loadbalancing is een 1:1 verhouding van meterkast en lader, Smart Charging gaat een stap verder. Een dergelijk netwerk kijkt namelijk niet alleen naar de meterkast maar ook naar de voertuigen die aan het laden zijn (wat is hun capaciteit) én hoe vol de accu van de auto's zijn: auto's boven die 80% actieradius krijgen minder stroom dan auto's onder de 80% actieradius. 

Klik hier voor ons aanbod van Alfen

 

Alfen double proline

 

Laadpaal van Ostra

OSTRA is het nieuwe laadstation dat door zijn modulaire bouw en vele configuratie mogelijkheden een hele generatie laadoplossingen biedt. Gemaakt voor de massale overstap naar elektrisch laden. Publiek, privé en zakelijk. OSTRA combineert alle eigenschappen van een handig consumentenproduct met innovatieve micro-elektronica.

OSTRA laadpunten zijn flexibel te configureren en makkelijk uit te breiden. Slimme laadtechnieken zoals dynamic loadbalancing garanderen dat u alle auto’s optimaal kunt laden en meer laadpunten realiseert met uw bestaande netaansluiting. Door de unieke Perla technologie doet u met OSTRA een waardevaste en toekomstbestendige investering.

Het modulaire OSTRA laadsysteem
De ideale configuratie voor elke zakelijke, publieke en privé toepassing. De behuizing is zo sterk als een oester met een verwisselbare slimme kern als waardevolle parel. Makkelijk te onderhouden en voorbereid verandering.

Klik hier voor ons aanbod van de Ostra

 

Laadpaal van Volt Time

Volt Time is een 100% Nederlandse organisatie die volledig gespecialiseerd is in de ontwikkeling van laadstations voor elektrische voertuigen. De Source 2 is een modern, strak en future proof laadstation die de focus legt op het laden op zonne-energie.

Het laadstation is een 3-fasen laadpaal, heeft een strak en modern design, heeft een maximaal vermogen van 22kW, standaard geleverd met een socket of een vaste kabel, beschikt over automatische verrekening van stroomkosten met een backoffice zoals E-Flux en kan zowel via een RFID scanner als plug & play laadsessies starten.

MID gecertificeerd
MID staat voor Measurement Instrument Directive. Deze normering test kWh meters op verschillende onderdelen waaronder de maximale afwijking per kWh (Bij laadstations minder dan 1%). 

De Source 2 Business (naam van de Volt time laadpaal) is MID goedgekeurd. Voor zakelijke automatische verrekening in Nederland is het geadviseerd om een laadstation aan te schaffen die MID goedgekeurd is. Zonder een MID goedkeuring zou het in de toekomst kunnen zijn dat de metingen niet juist verrekenend zijn wat problemen kan opleveren met de fiscus. 

Klik hier voor ons aanbod van Volt Time

       

 

Laadpaal van Shell Recharge

Met meer dan 100.000 publieke Shell Recharge laadpalen door heel Nederland staat u nooit met een lege accu. Laadpalen van Shell Recharge onderscheiden zich door de gebruiksvriendelijke interface en perfecte klantenservice! Met een Shell Recharge laadpaal kan er bijna niks meer mis gaan.

De Shell Recharge Home Advanced is de intelligentste Shell Recharge laadpaal voor thuis. Niet voor niets bekroond met de Red Dot Design Award 2016.
De Home Advanced levert alle voordelen van de Shell Recharge Home Fast plus:

  • GPRS-verbonden - (geen Ethernetkabelverbinding nodig)
  • Toegangsbeheer: Authenticatie van gebruikers via laadpas (RFID)
  • Gecertificeerde meter voor Automatische Vergoeding van laadkosten en gastgebruik
  • Dynamic Load Balancing

Klik hier voor ons aanbod van Shell Recharge