kopen

Vraag je laadpaal aan

  • Persoonlijk advies
  • Installatie binnen één maand
  • Installatie door eigen installateurs

Vraag nu een laadpaal offerte aan

Er zijn bijvoorbeeld laadpalen die u kunt installeren in uw eigen garage of oprit, zodat u altijd toegang heeft tot een oplaadpunt. Deze laadpalen zijn vaak iets duurder, maar bieden wel de meeste flexibiliteit. U kunt uw auto bijvoorbeeld 's nachts opladen, zodat u 's ochtends met een volle accu kunt vertrekken. Er zijn ook slimme oplaadoplossingen beschikbaar die zich automatisch aanpassen aan het tarief van uw energiebedrijf en zo de kosten voor het opladen verlagen.

Er zijn ook openbare laadpalen beschikbaar die u kunt gebruiken wanneer u onderweg bent. Deze laadpalen zijLaadpaal kopen met installatien vaak goedkoper, maar kunnen drukker zijn en er is geen garantie dat er altijd een plek beschikbaar is. Openbare laadpalen zijn vaak geplaatst bij parkeergarages, winkelcentra, of snelweg rustplaatsen. Sommige oplaadpunten zijn gratis, terwijl andere vergoedingen vragen voor het gebruik van hun service. Er zijn ook verschillende manieren om te betalen voor het opladen, zoals via een RFID-kaart of een app.

Als u besluit om een laadpaal te kopen, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. U moet bijvoorbeeld de afmetingen van uw garage of oprit controleren, zodat u zeker weet dat de laadpaal past. Ook moet u controleren of er een elektriciteitsaansluiting beschikbaar is en of uw elektrische auto geschikt is voor het type laadpaal dat u wilt kopen. Dit hangt af van de specificaties van uw auto, zoals de maximum laadstroom die de auto kan aan.

Als u twijfelt over welk type laadpaal het beste bij u past, kunt u het beste contact opnemen met een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in laadpalen. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Zij kunnen bijvoorbeeld ook adviseren welk type oplader het beste past bij uw auto en welk vermogen u nodig heeft.

Laadpaaldirect is Volledig merkonafhankelijk en objectief geven wij advies over laadpalen kopen van uitsluitend A-merken zoals Alfen, EV-Box, NewMotion, Zappi en Webasto en de bijbehorende installatie-werkzaamheden.

Aangezien we alleen laadpalen leveren van de grootste producenten en niet gelieerd zijn aan een energiemaatschappij of backoffice producent kunnen wij u altijd een passend en onafhankelijk advies bieden.