Bij ons koopt u de ideale laadpaal voor thuis

Kies uit de onderstaande lijst het merk van uw auto om de mogelijkheden voor een laadpaal thuis te bekijken. Liever persoonlijk advies bel direct: 0172-750775.

De geschikte lader voor thuis!

Uiteraard kunt u bij uw woning zo goed als ieder laadpunt laten plaatsen, echter over het algemeen heeft de aansluiting in uw woning niet voldoende vermogen om te kiezen voor een laadunit met een hoog vermogen. De beste en meest veilige oplossing is een laadpunt inclusief loadbalancing. Loadbalancing is gemaakt om het beschikbare vermogen in het pand altijd te kunnen gebruiken voor het laadpunt en dus altijd maximaal te kunnen laden zonder op te hoeven letten!

Socket of vaste kabel?

Ook moet u kiezen tussen een laadunit met socket of een vaste kabel. Veelal kiezen onze klanten voor een oplossing met een vaste kabel. U hoeft dan niet de bij de auto meegeleverde losse laadkabel in- en uit de auto te halen, maar simpelweg de vaste kabel (met stekker) uit de houder te halen en in de auto te pluggen. Ook als u weer weg gaat, haalt u de stekker uit de auto en plaats deze terug in de houder aan de muur.

Automatische verrekening van stroomkosten

Tot slot kunt u ook besluiten om de energie automatisch te laten verrekenen met uw werkgever (of eigen onderneming) of de verbruikte energie handmatig te declareren. Voor het eerste heeft u een laadpaal nodig met RfiD (Laadpas) en als u het handmatig wilt declareren is een kWh meter voldoende.

Beide methoden hebben voor- en nadelen, graag adviseren wij u over de mogelijkheden.
Mocht u nog vragen hebben vernemen wij ze uiteraard graag telefonisch of per email!