Myenergi (Zappi)

De Zappi is het eerste laadstation op de markt dat EV’s volledig kan laden met uitsluitend duurzaam geproduceerde energie. De Zappi is op dit moment een van de weinige die in combinatie met zonnepanelen kan laden en is daarom haast uniek in deze markt!

WAT IS MYENERGI (ZAPPI)?

Uw elektrische auto opladen kan op verschillende manieren. Thuis opladen met een laadpaal is de meest gebruikte methode, al dan niet versneld kunt u comfortabel opladen in de periode dat u de wagen niet gebruikt. Elektrisch laden is natuurlijk nog voordeliger als u zonnepanelen heeft. Met normale laders kunt u niet kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van uw eigen elektriciteit productie.

Myenergi is een mooi bedrijf uit Engeland die, met de Zappi, een onderscheidende laadpaal op de markt gezet heeft. De Zappi kan milieubewust en groener laden door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnet te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner.

U heeft met een laadpaal van Zappi de keuzemogelijkheid om te bepalen wanneer u zonne-energie wilt gebruiken, net stroom wilt gebruiken of beide wilt gebruiken!

Zappi

Zappi is een slimme laadpaal van Myenergi die zich onderscheidt van alle andere laadpalen op de markt. De Zappi kan namelijk volledig met uw eigen groene energie laden. Van bijvoorbeeld zonnepanelen, zodat er zoveel mogelijk energie in de auto met groene energie wordt opgeladen en zo min mogelijk energie van het stroom net komt. Dit maakt de Zappi een erg milleubewuste laadpaal. Natuurlijk kan de zappi ook gewoon via het stroom net laden als u zelf niet genoeg energie hebt.

Waarom uw Zappi laten installeren door ons?

  • Een Zappi kopen en laten installeren, een laadpaal laten plaatsen, wij helpen u graag op weg?
  • Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een erkende installateur.
  • Onze installateurs hebben al duizenden laadpalen geïnstalleerd en de monteurs weten wat ze doen.
  • De Zappi laadpaal wordt altijd achter een aparte aardlekautomaat geplaatst, als de aardlek er 'uitslaat' dan is alleen uw laadpaal stroomloos en niet uw hele huis.
  • Wij hanteren vaste heldere prijzen voor laadpaal installaties thuis.
  • Uw Laadpaal laten plaatsen bij een bedrijventerein, dan doen we meestal eerst een schouwing.
Liever persoonlijk een offerte op maat of advies? Bel naar ☎ 0172 750 775
Laadpaal thuis met installatie
Toon 1 - 3 van 3