Laadpaal van Volt Time

Volt Time is een 100% Nederlandse organisatie die volledig gespecialiseerd is in de ontwikkeling van laadstations voor elektrische voertuigen. De Source 2 is een modern, strak en future proof laadstation die de focus legt op het laden op zonne-energie.

Snel opladen
Sneller uw auto opladen door middel van de Dynamic Load Balancing technologie van Volt Time.

Opladen op de zon
De Source kan door middel van Dynamic Solar Balancing uw auto volledig op zonne-energie opladen.

Connectiviteit
De Source 2 beschikt over verschillende manieren van connectiviteit en kan via WiFi, Ethernet, 2G GPRS en 4G LTE-M verbinding maken met de backoffice. 

De Source 2 heeft als mooie functie connectivity fallback. Als 1 van de internetverbindingen minder goed is of zelfs niet beschikbaar is, dan zal de Source automatisch overschakelen naar de beste manier van connectiviteit. Hierdoor is de kans klein dat het laadstation geen verbinding heeft voor automatische verrekening van stroomkosten.

MID gecertificeerd
MID staat voor Measurement Instrument Directive. Deze normering test kWh meters op verschillende onderdelen waaronder de maximale afwijking per kWh (Bij laadstations minder dan 1%). 

De Source 2 Business is MID goedgekeurd. Voor zakelijke automatische verrekening in Nederland is het geadviseerd om een laadstation aan te schaffen die MID goedgekeurd is. Zonder een MID goedkeuring zou het in de toekomst kunnen zijn dat de metingen niet juist verrekenend zijn wat problemen kan opleveren met de fiscus. 

Online inzicht 
Met de Volt Time Source 2 kun je het verbruik, kosten en de status van je laadpaal zien d.m.v. de gratis Volt Time App. Tevens biedt de Volt Time App de mogelijkheid om verschillende laadmodi in te stellen zodat u in controle bent over het opladen van uw eigen auto. U kunt Smart Solar instellen, Dynamic Load Balancing inschakelen ofwel volledig op zonnestroom opladen. De keuze is aan u. 

Firmware-updates
Blijf genieten van constante verbeteringen, nieuwe features en toekomstbestendigheid. Alle Source 2 laders worden automatisch geupdate naar de nieuwste firmware via de Volt Time Cloud.

Voor bedrijven
De perfecte laadpaal voor jouw bedrijf; groot of klein.

Automatisch Verrekenen
De Source 2 kan door middel van verschillende backoffice partijen automatisch stroomkosten verrekenen met de werkgever. Het laadstation beschikt over een koppeling met o.a. E-Flux, LastMileSolutions en Maxem Energy Cloud. 

Verdien geld
Laat voorbijgangers bij jouw Source 2 opladen. Stel zelf het tarief via de backoffice in en krijg volledig inzicht in laadsessies en omzet. Elke maand worden de geladen kWh's netjes uitbetaald.

RFID (Paslezer)
De Source beschikt over een RFID scanner voor autorisatie van een laadsessie en automatische verrekening. 

 

Toon 1 - 5 van 5