Betaalmethoden

BETALINGEN

VEILIG BETALEN
Veilig en makkelijk betalen staat bij laadpaaldirect voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. laadpaaldirect accepteert online betaling via iDeal of overboeking.

BETALEN MET IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

VOORUITBETALEN VIA BANKOVERSCHRIJVING
Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer van Laadpaaldirect. De gegevens zoals het rekeningnummer en begunstigde staan vermeld op de factuur welke u automatisch krijgt toegemaild.