Betaalmethoden

BETALINGEN

VEILIG BETALEN
Veilig en makkelijk betalen staat bij laadpaaldirect voorop. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. laadpaaldirect accepteert online betaling via iDeal, overboeking of na acceptatie door onze partner Spraypay betaling in termijnen.

BETALEN MET IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

VOORUITBETALEN VIA BANKOVERSCHRIJVING
Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer van Laadpaaldirect. De gegevens zoals het rekeningnummer en begunstigde staan vermeld op de factuur welke u automatisch per mail wordt verstuurd.

GESPREID BETALEN VIA SPRAYPAY
U kunt er ook voor kiezen om uw lader in termijnen te betalen. Als u bij de bestelling kiest voor gespreid betalen worden uw gegevens en het totaalbedrag van uw winkelwagen verstuurd naar onze partner SprayPay en wordt de acceptatie direct gestart en na acceptatie nemen wij uw opdracht in bestelling en betaald u deze in het termijnen af. 

Lees meer op de website van Spraypay over betalen in termijnen