Laadpalen van EVBox, internationaal toonaangevend

EVBox is internationaal toonaangevend ontwikkelaar en fabrikant van oplaadstations voor EV (elektrische voertuigen) en PHEV (Plug-in Hybride). Het bedrijf is opgericht in 2010 en al vanaf het eerste uur in deze markt actief! Een echt Nederlands product.

Een EVBox Laadpaal voor bedrijven

EVbox biedt twee laadpalen voor bedrijven. Dat zijn de BusinessLine enkel G4 en de double G4. Deze laadpalen zijn perfect voor een zakelijke locatie.

De laadpaal is zo ontworpen dat u makkelijk kan uitbreiden, de laadpalen kunnen samenwerken en zijn toekomstbestendig waardoor u steeds het laadnetwerk kan uitbreiden naarmate er nieuwe elektrische auto’s komen. Zo hoeft ubang te zijn dat er te weinig laadpalen zijn want u kan altijd uitbreiden en steeds meer kosten besparen.

De businessLine G4 laadpalen hebben allemaal een WiFi connectie, bluetooth, een kWh-meter en UMTS. Dit is zodat er zakelijke verrekening plaats kan vinden. Ook kunt u de kosten en opbrengsten van uw laadpalen zien.

Installatie

De businessLine G4 laadpalen kunnen met een paalmontage of met een wandmontage geïnstalleerd worden.

Voor een paalmontage kunt kiezen uit een 1900 mm. montage of een 1400 mm.

montage. Voor de wandmontage kunt kiezen uit een wandbeugel die tegen een wand gemonteerd wordt.

Kleur

U kunt u drie kleuren kiezen voor de BusinessLine: Verkeersblauw, Antracietgrijs en verkeerswit

Loadbalancing

De BusinessLine G4 laadpalen kunnen ook gebruik maken van loadbalancing. Voor loadbalancing kunt u kiezen uit: P1 poort slimme meter of Modbus.

zakelijke laadpaal

Laadpaal voor thuis

Voor thuis laadpalen heeft EVBox 1 model: Elvi. Deze laadpaal is zo gemaakt dat u gemakkelijk uw auto kan opladen vanuit het comfort van je huis. U kunt kiezen uit een vaste kabel of een socket.

Met een vaste kabel hoeft u thuis zelf nooit de laadkabel uit de kofferbak te halen zodat het opladen eenvoudiger is, ook kan uw kabel nooit gestolen worden omdat deze vast zit aan de laadpaal

Met een socket kunt u zelf kiezen wat voor kabel uw gebruikt. Dit is handig als u een specifieke kabel wilt gebruiken. Als u in de toekomst van plan bent om een nieuwe elektrische auto te kopen kan het ook handig zijn om een socket te nemen omdat de nieuwe auto mogelijk niet kan opladen met de vaste kabel, dus dan bent u verzekerd dat uw laadpaal toekomstbestendig is.

Installatie

De EVBox Elvi kan via een wandmontage en paalmontage geïnstalleerd worden. Voor de paalmontage is er keuze uit een vloermontage of ingraven. U kunt kiezen uit een 1-fase ,3-fase installatie of een installatie op maat (0172-750 775). Bekijk onze installatie pagina voor meer informatie

Kleur

U kunt kiezen uit twee kleuren voor de Elvi: wit of zwart.

Loadbalancing

De Elvi beschikt ook over loadbalancing zodat u niet het risico loopt dat de stroom uitvalt

Laadpaaldirect.nl
EVBox Laadpaal kopen met Installatie?
Wij geven onafhankelijk advies | Officiele EVBox Reseller | Wij zijn actief sinds 2014

Bel voor onafhankelijk advies 0172-750 775
Toon 1 - 4 van 4