Laadpaal van Wallbox

een laadpaal van Wallbox is modern, strak en werkt enorm handig. De laadpaal is via de My Wallbox-app volledig bij-en aan te sturen. Een revolutionair product!

Een duurzame toekomst creëren met de technologie van een Wallbox laadpaal 

Wallbox is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve laadpalen voor elektrische voertuigen (EV's). Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft sindsdien een groeiend aantal producten en diensten ontwikkeld die gericht zijn op het verbeteren van de oplaadervaring voor EV-eigenaren.

Een wallbox laadpaal thuis is een snelle en efficiënte manier om je elektrische auto op te laden. Elke Wallbox laadpaal is speciaal ontworpen voor gebruik thuis en is veilig en eenvoudig te installeren. De wallbox is ook een slimme laadpaal, wat betekent dat je de laadpaal via een app op je telefoon kunt bedienen en monitoren.

De wallbox laadpaal thuis is ook een goede keuze als je de kosten van het opladen van je elektrische auto wilt verlagen. De wallbox laadpaal is efficiënter dan een reguliere stopcontact en kan het opladen met 40% versnellen. Hierdoor kun je sneller genieten van een volle accu en bespaar je geld door minder vaak te hoeven laden.

Wallbox Quasar laadpaal


De Quasar-serie zijn DC-laders en hebben een CHAdeMo stekker en kunnen alleen bij grotere (zakelijke of huis) aansluitingen worden toegepast.

Wallbox Pulsar plus laadpaal


De Wallbox Pulsar Plus is een compacte en intelligente laadpaal die het opladen van uw elektrische auto eenvoudig en snel maakt.
Pulsar Plus kan tot 22 kW laden, zodat uw elektrische auto snel opgeladen kan worden
Veilig in gebruik. Regen of zonneschijn
Pulsar Plus is gecertificeerd om u, het elektriciteitsnet bij u thuis en de batterij van uw elektrische auto te beschermen, met installatie binnen of buiten.

Wallbox Copper


De Wallbox Copper SB is een laadpaal ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan bedrijven die hun commerciële parkeerplaatsen willen elektrificeren.

Dankzij het geïntegreerde stopcontact garandeert de Copper SB-laadpaal de tevredenheid van elektrische rijders. Hierdoor is laden voor elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk. Met de RFID kaartlezer kies je wie toegang krijgt tot je laadpaal en met de myWallbox-app maak je eenvoudig verbinding met de Wallbox.

My Wallbox-app


Met de My Wallbox-app kun je de status van uw Wallbox laadpaal controleren en bedienen op afstand via uw telefoon, waar u ook bent.
Plan zelf uw oplaadmomenten wanneer energie het goedkoopst is.
Bekijk de statistieken van de Wallbox laadpaal in real time.

Wallbox heeft ook een groeiend aantal partnerschappen met grote bedrijven zoals BMW, Renault en Volkswagen, die de oplaadoplossingen van Wallbox in hun producten integreren.

Toon 1 - 2 van 2