Copper

Artikelcode WALL-CopB1-8
€950,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 werkdagen

  De Wallbox Copper kan maximaal 22kW laden. De laadvoorziening kan gebruik maken van een RFID kaartlezer en kan daardoor eenvoudig worden ontgrendeld. Een andere optie is het gebruik van de gratis MyWallbox app: de lader kan dan op afstand worden benaderd.

  De Wallbox Copper is dé oplossing voor thuis! De lader heeft een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding en oogt klein en opgeruimd. 

  De Wallbox heeft WiFi (of een bedrade internetaansluiting) nodig om de app te gebruiken. Een andere optie is een duurdere variant met simkaart (4G) en RFID-paslezer.

  Vanuit de MyWallboxApp kan de laadsnelheid worden aangepast, kunnen laadsessies worden gestart en gestopt en kunnen geladen kWh's worden ingezien. Vanuit de app kan eenvoudig worden gezien hoeveel kWh's er geladen zijn en op die manier is handmatige verrekening (zonder abonnement) mogelijk. Een andere optie is een abonnement via E-Flux, op die manier kan automatisch worden verrekent. De kWh-meter in de de Wallbox is niet MID-goedgekeurd*.

  De Copper heeft ook de mogelijkheid om stroom te verdelen met de meterkast. Zo gebruikt de lader nooit meer dan aanwezig op dat moment! Daarvoor dient de Energiemeter te worden aangeschaft en te worden geïnstalleerd in de meterkast.

  Een maximale laadsnelheid van 22kW kan worden behaald met de Copper. De laadsnelheid is eenvoudig aan te passen door installateur en gebruiker. Op die manier is de lader toekomstgericht én eenvoudig in gebruik.

  Behoefte aan een zelfde soort lader, maar dan met vaste kabel? Bekijk dan de Wallbox Pulsar Plus. 

   

  *: De kWh-meter wordt eigenlijk niet ondersteunt door de fiscus en hoort daarom eigenlijk niet gebruikt te worden voor verrekening. Gebruiken van deze kWh-meter is op eigen risico. 

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect