Myenergi (Zappi)

De Zappi is het eerste laadstation op de markt dat EV’s volledig kan laden met uitsluitend duurzaam geproduceerde energie. De Zappi is op dit moment een van de weinige die in combinatie met zonnepanelen kan laden en is daarom haast uniek in deze markt!

Toon 1 - 1 van 1

WAT IS MYENERGI (ZAPPI)?

Uw elektrische auto opladen kan op verschillende manieren. Thuis opladen is de meest gebruikte methode, al dan niet versneld kunt u comfortabel opladen in de periode dat u de wagen niet gebruikt. Elektrisch laden is natuurlijk nog voordeliger als u zonnepanelen heeft. Met normale laders kunt u niet kiezen hoeveel gebruik er wordt gemaakt van uw eigen elektriciteit productie.

Myenergi is een mooi bedrijf uit Engeland die, met de Zappi, een onderscheidende lader op de markt gezet heeft. De Zappi kan milieubewust en groener laden door zoveel mogelijk eigen consumptie toe te passen en zo weinig mogelijk uit het stroomnet te trekken. Zo rijdt u voordeliger en schoner.

U heeft met de Zappi de keuzemogelijkheid om te bepalen wanneer u zonne-energie wilt gebruiken, net stroom wilt gebruiken of beide wilt gebruiken!