Webasto Pure II

Artikelcode 5110494A
€599,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 werkdagen
  Deze laadpaal is de goedkoopste die wij aanbieden op laadpaaldirect. De laadpaal heeft weinig functies maar kan tot wel 22kW laden! Een erg goede keuze als je niet veel intresse hebt in extra functies.

  De Webasto Pure is prijs-technisch wellicht de beste keuze. Het laadpunt kan tot wel 22kW laden, sneller dan veel van zijn concurrenten!

  Het nadeel van de Webasto Pure is echter dat hij niet in de mogelijkheid is om zakelijk te verrekenen. Voor een geavanceerder laadpunt kunt u beter kijken naar de Webasto Live. De Webasto Live kan wél zakelijk verrekenen. Verder kan de Webasto Pure niet loadbalancen. Ten slotte is de Pure is niet Zoë ZE Ready en is daarbij niet geschikt voor Renault ZE voertuigen.

  Dit laadpunt is wellicht het beste laadpunt voor een eenvoudige thuis-laad-oplossing. Het laadpunt kan tot wel 22kW laden en zo is uw auto in no-time volgeladen. De Webasto Pure laadt tot wel zes keer sneller dan een eenvoudig laadpunt. Zo kunt u zelf ook wel invullen dat dit prijs-technisch enorm positief is.

   

   

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect