Next

€949,00
Toevoegen aan winkelwagen

  Load balancing optioneel

  De Webasto Next heeft als optionele optie dynamische load balancing. Met de load balancing kan de laadpaal met de meterkast communiceren zodat die zelf de laadsnelheid kan aanpassen zodat de laadsnelheid nooit te hoog wordt als er veel stroom wordt gebruikt thuis. Zo is de laadpaal veiliger en hoeft u zich geen zorgen te maken om niet teveel stroom te gebruiken als u aan het laden bent.

  Laadsnelheid van de Webasto Next

  De Webasto Next kan met maximaal 22kW laden als je voor de optie kiest met extra laadsnelheid, de standaard versie van de laadpaal kan met maximaal 22kW laden. Om die maximale laadsnelheden te krijgen moet de laadpaal wel met 3-fase geïnstalleerd worden. Bij de opties kunt u kiezen voor een 1-fase en 3-fase installatie. Wel moet u goed kijken wat de maximale laadsnelheid van uw auto is en aan de hand daarvan een keuzen maken voor welke laadsnelheid het beste is voor u.

  Digitaal beheren van de Webasto Next

  De Webasto Next kan digitaal beheerd worden met een app van Webasto, met deze app kun je gemakkelijk de Webasto Next beheren. Met de app kun je de huidige status van je laadpaal zien, energieverbruik van de laadpaal zien en alle data eenvoudig bekijken via een app op je telefoon of via je computer. Zo kun je zien of je auto al vol zit en zien of er een probleem is met de laadpaal. Handig voor als je niet thuis bent of als niet elke keer in je auto wilt kijken of je auto al volgeladen is.

  Vaste kabel van de Webasto Next

  Net als veel andere laadpalen heeft de Webasto Next een vaste kabel. Voor de vaste kabel kunt u kiezen uit een vaste kabel van 4,5 meter en een vaste kabel van 7 meter. Het is handig om alvast zelf te kijken welke lengte kabel het handigste voor u is.

  Voor een laadpaal met een socket is de Easee een goede keuze

  Montage van de Webasto Next

  De Webasto Next kan gemonteerd worden via een wandmontage, dit is handig voor in een garage of buiten aan de muur. Of u kunt een paal bij de laadpaal bestellen voor buiten op een plek zonder een muur.

  Onafhankelijk advies

  Voor onafhankelijk advies over alles laadpalen kunt u ons altijd bereiken via de mail ([email protected]) of u kunt bellen naar 0172-750 775! Wij kunnen u advies geven over welke laadpaal het beste is voor uw situatie en de installatie voor u regelen.

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect