Source 2 Lite - 6,5 m. vaste kabel

€958,00
Toevoegen aan winkelwagen

    De Source 2 is volledig gemaakt en geproduceerd in Nederland. Het laadstation is een 3-fasen laadpaal, heeft een strak en modern design, heeft een maximaal vermogen van 22kW, standaard geleverd met een socket of een vaste kabel, beschikt over automatische verrekening van stroomkosten met een backoffice zoals E-Flux en kan zowel via een RFID scanner als plug & play laadsessies starten.

    De source 2 heeft een tal van slimme functies zoals Dynamic Load Balancing, Dynamic Solar Balancing en Powersharing. Volt Time is gefocust op de ontwikkeling van Solar Balancing (slim laden op zonne-energie) waarbij er verschillende modi zijn om tussen te selecteren via de online webinterface. Hierdoor kunnen op verschillende momenten van de dag verschillende slimme modi geselecteerd worden om optimaal te benutten van de overcapaciteit gegenereerd door uw zonnepanelen.

    Standaard is de laadpaal gereed voor wandmontage. Optioneel kan de laadpaal met een montagepaal worden gekocht van Volt Time en kan er een optionele kabelhouder van Volt Time aangeschaft worden. De kabelhouder is zowel voor paalmontage als wandmontage geschikt.

     

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect