Source 2 Business Socket uitvoering

€1.330,00
Toevoegen aan winkelwagen

    De Source 2 Business is volledig gemaakt en geproduceerd in Nederland. Het laadstation is een 3-fasen laadpaal, heeft een strak en modern design, heeft een maximaal vermogen van 22kW, standaard geleverd met een socket of een vaste kabel, beschikt over automatische verrekening van stroomkosten met een backoffice zoals E-Flux en kan zowel via een RFID scanner als plug & play laadsessies starten.

    De source 2 Business heeft een tal van slimme functies zoals Dynamic Load Balancing, Dynamic Solar Balancing, Powersharing en MID goedkeuring voor automatische verrekening van stroomkosten. Volt Time is gefocust op de ontwikkeling van Solar Balancing (slim laden op zonne-energie) waarbij er verschillende modi zijn om tussen te selecteren via de online webinterface. Hierdoor kunnen op verschillende momenten van de dag verschillende slimme modi geselecteerd worden om optimaal te benutten van de overcapaciteit gegenereerd door uw zonnepanelen. 

    De Source 2 Business laadpaal heeft een MID-gekeurde kWh-meter. MID staat voor Measuring Instruments Directive. De belastingdienst heeft hierin nog geen formele beslissing in genomen, maar naar verwachting zal men een MID goedgekeurde kWh meter vereisen. Indien u automatisch wilt verrekenen neemt u met dit laadstation geen risico op problemen in de toekomst met de fiscus en kunt u zorgeloos automatisch stroomkosten verrekenen.

    Standaard is de laadpaal gereed voor wandmontage. Optioneel kan de laadpaal met een montagepaal worden gekocht van Volt Time en kan er een optionele kabelhouder van Volt Time aangeschaft worden. De kabelhouder is zowel voor paalmontage als wandmontage geschikt.

     

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect