Zappi V2.1

€949,00
Toevoegen aan winkelwagen

  De Zappi is een laadpaal die kan communiceren met uw zonnepanelen. Op die manier bent u echt duurzaam aan het laden. In het dagelijks gebruik is hij efficiënt, eenvoudig in gebruik en hij geeft meer inzicht in uw energiehuishouding.

  Wanneer de Zappi wordt aangesloten met een Hub en een Harvi kan de laadpaal communiceren met uw zonnepanelen. Tijdens deze communicatie registreert de lader de hoeveelheid zonne-energie en zal niet meer energie leveren aan de lader dan wat er wordt opgewekt door de panelen. Deze optie is makkelijk uit en aan te zetten. De lader wordt dus, met tussenkomst van de meterkast, aangesloten op de zonnepanelen.

  Daarnaast geeft de laadpaal dankzij de display inzicht in uw laadsessie en beschikbare stroom. Dankzij deze gegevens kan de lader meer inzicht bieden in uw energiehuishouding. Dit maakt de laadpaal geavanceerd en nóg aantrekkelijker voor mensen die echt graag duurzaam rijden.

  De Zappi kan behoorlijk snel laden. De 22kW variant zorgt ervoor dat uw accu snel zal worden volgeladen. Dit maakt de laadpaal enorm geschikt voor een situatie waarin een berijder duurzaam, snel en eenvoudig wilt laden. 

  Met Zappi Connected kunt u via een app inzien hoe uw laadpaal ervoor staat. Ook kunt u hem vanaf de app bedienen. Voor deze optie moet wel een Hub worden bijgeplaatst.

  De 1-fase Zappi wordt standaard geleverd met 1 CT-klem en een hub (bij een 3-fase Zappi worden natuurlijk drie-CT klemmen meegeleverd. Deze CT-klemmen kunnen worden gebruikt voor de loadbalancing functionaliteit of voor communicatie met de zonnepanelen. Wenst u dat de laadpaal het allebei kan, dan moet u er een Harvi en één CT-klem (bij 1-fase) of drie 3 CT-klemmen (bij 3-fase) extra bijbestellen.

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect