Home Standard gebruikt 5m vaste kabel

€829,00AVP*€499,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 4 - 5 maanden
  De NewMotion Home Standard heeft een hoge betrouwbaarheid en is eenvoudig in gebruik. De lader kan zakelijk verrekenen via een extra datakabel.

  De NewMotion Home Standard is een betaalbaar, slim laadpaal voor elektrische auto's die op 3,7 kW kunnen laden. Wat uw parkeersituatie ook is, in de garage, op een oprit of voor uw huis, wij leveren alles wat u nodig hebt om uw auto thuis zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te kunnen opladen.

  Home Standard is verbonden met internet, waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto's. Met een optionele smarte upgrade kunt u profiteren van onze intelligente laaddiensten. Dit is dé laadpaal om uw auto thuis op te laden.

  De Home standard is het basis model van NewMotion die geschikt is voor Plugin Hybrid en FEV's met een kleine accu. Aangezien het laadstation maar 3,7kW kan laden is het niet geschikt voor bedrijfssituaties, voertuigen met een accu groter dan 50 kW en publieke situaties.

  De Home Standard heeft geen ingebouwde DC-detectie. Dit houdt in dat het laadpunt geen ingebouwde aardlekbeveiliging heeft, waardoor er in de meterkast een aardlekautomaat geplaatst moet worden met DC-Beveiliging. Deze aardlekautomaten hebben een hogere prijs waardoor de installatie iets duurder zal zijn. Normaliter wordt er een aardlekautomaat met karakteristiek Type B geplaatst en DC-Beveiliging Type A. Bij een laadstation zonder DC-Beveiliging moet er een aardlekautomaat met karakteristiek Type B en DC-Beveiliging Type B geplaatst worden. 

  • Hoogste laadsnelheid op de markt (tot 3,7 kW) - tot 2 keer sneller dan een regulier stopcontact
  • Gecertificeerde veiligheid
  • Alleen Plug & Charge (geen laadpas nodig)
  • Online verbonden
  • Automatische vergoeding van laadkosten (geen gastgebruik)
  • Dynamic Load Balancing niet mogelijk
  • Geen DC-Beveiling

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect