Webasto Charging

Met een laadstation van Webasto laadt u uw elektrische auto veilig, gemakkelijk en snel op. In uw eigen garage, parkeergarages, onder carports of op de parkeerplaats - een laadstation van Webasto geeft u maximale vrijheid in e-mobiliteit.

Toon 1 - 2 van 2

 

Vooruitgang is onze traditie

Webasto overtuigt al meer dan 100 jaar met nieuwe producten en slimme accessoires voor de automotive-industrie. Of het nu gaat om schuifdaken, standkachels of laadstations voor elektrische auto's: Webasto is een pionier op het gebied van nieuwe technologie die niet alleen voor beweging zorgt, maar ook het verschil maakt.

 

Goed voor het milieu. Goed voor de toekomst.

Een van onze kernkwaliteiten is het ontwerpen van producten die in alle soorten voertuigen gebruikt kunnen worden. We besteden daarbij extra aandacht aan kwesties als duurzaamheid, brandstofbesparing en het gebruik van alternatieve aandrijfsystemen.

 

Wereldwijde samenwerkingen. Baanbrekende ideeën.

Dankzij onze jarenlange ervaring, partners van over de hele wereld en kennis uit tal van industrieën profiteren onze klanten steeds weer van baanbrekende innovaties in de automotive-industrie.