Laadpaal uw voor lease auto

Laadpaaldirect | wij monteren uw laadpaal. Thuis laadpaal voor uw lease auto!

Laadpaal voor uw lease auto

Wanneer u een elektrische auto gaat leasen dan bied de leasemaatschappij u vaak de mogelijkheid om een laadpaal voor thuis mee te leasen. Er zijn echter een aantal zaken waar u op moet letten, zo blijft de laadpaal meestal eigendom van de leasemaatschappij terwijl u er wel de hele contract duur voor betaald. Het is dus verstandig om vooraf na te vragen of u de laadpaal mag houden als het leasecontract afgelopen is.

De meeste leasemaatschappijen werken met een vaste leverancier die alle laadpalen mag leveren en plaatsten, maar vaak is het ook mogelijk om zelf een leverancier te kiezen. U kunt natuurlijk altijd een offerte aanvragen bij uw lease maatschappij en bij ons en ze daarna met elkaar vergelijken. Onze laadpalen en installaties zijn altijd scherp geprijsd, op deze manier kunt u aardig besparen op het leasebedrag.

U kunt er ook voor kiezen om de paal zelf (of via de werkgever) aan te schaffen. Hierdoor is de paal vanaf het begin af aan uw eigendom en hoeft u de paal niet in te leveren als uw lease contract verlopen is. Een laadpaal gaat natuurlijk veel langer mee dan het gemiddelde leasecontract, en eenmaal elektrisch gaat u nooit meer terug.

Backoffice

Backoffice is een service die meet hoeveel elektriciteit er via uw eigen laadpaal geladen wordt. Deze gegevens zijn online via een webportaal inzichtelijk en tevens kan deze service u helpen om de stroom die u privé verbruikt automatisch te verrekenen met de zaak of met uw brandstofpass.