Het assortiment business laadpunten

Zie hieronder alle mogelijke business laadpunten die Laadpaaldirect aanbiedt. Het kan behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken uit de grote hoeveelheid laadpunten. Wij zijn te bereiken op 0172-750775 of mail naar [email protected]

Wanneer u op zoek bent naar laadpalen voor plaatsing bij uw bedrijf of kantoor dan adviseren wij u te kiezen voor units met twee sockets met bij voorkeur 11kW per stuk.

Daar waar een vaste kabel in de thuissituatie grote voordelen heeft, adviseren we op een parkeer terrein altijd een socket. Met een vaste kabel kiest u namelijk direct voor het type aansluiting (Type 1 of Type 2) en sluit hiermee een groot aantal auto's uit. Tevens is een unit met een vaste kabel minder vandalismebestendig.

Daarom adviseren wij altijd om te kiezen voor een unit met één of twee sockets

De keuze voor het te leveren vermogen is eveneens van belang, veel auto's kunnen maximaal 3,7 kW per uur laden, maar steeds meer auto's kunnen meer vermogens aan. Met het oog op de investering die u doet, is het dan ook verstandig om direct te kiezen voor een laadpaal met een vermogensoutput van minimaal 11 kW. Wanneer de laadpaal zich op niet afgesloten terrein bevindt, kunt u er het beste voor kiezen om deze te beveiligen met RFID, een slot of een afstandsbediening.

  • Drukknop - de laadpaal is door iedereen te gebruiken.
  • RFID - de laadpaal is semiopenbaar, iedereen met een pasje kan laden.
  • Slot - de laadpaal wordt bediend met een of meer sleutels die in uw bezit zijn.
  • Afstandsbediening - de laadpaal wordt bediend met een of meerdere afstandsbedieningen.

Wanneer u de units beveiligd met pasjes, dan kunt u er voor kiezen om deze via een backoffice openbaar te maken. Met een openbare unit kan iedereen met een laadpas, van welke aanbieder dan ook, bij u laden en de stroom wordt automatisch met u verrekend.

Waarom uw laadpaal laten installeren door ons:

  • Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een erkende installateur. 
  • Onze vaste installatiepartner heeft al duizenden laadpunten geïnstalleerd en de monteurs weten wat ze doen.
  • Wij gebruiken altijd een aparte aardlekautomaat, als de aardlek er 'uitslaat' dan is alleen uw laadpunt stroomloos en niet uw hele huis.
  • Wij laten de laadpaal altijd werkend achter.
  • Wij hanteren vaste heldere laadpaal installatie-pakket prijzen.
  • Twee jaar uneto installatie garantie via onze installateur.
Toon 1 - 6 van 6