EVBox Livico

€1.628,00
Toevoegen aan winkelwagen

  De EVBox LIVIQO is de ultieme oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen, en het belichaamt innovatie, gebruiksgemak en duurzaamheid. Met zijn strakke design en geavanceerde technologieën biedt deze laadpaal een ongeëvenaarde laadervaring. Hier zijn enkele van de opvallende pluspunten van de EVBox LIVIQO:

  Snel en efficiënt opladen: De EVBox LIVIQO maakt gebruik van geavanceerde laadtechnologieën om elektrische voertuigen snel en efficiënt op te laden. Met krachtige laadcapaciteit kunnen gebruikers hun voertuigen snel weer de weg op krijgen.

  Elegant en compact design: Het eigentijdse en compacte ontwerp van de LIVIQO maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving. Of het nu thuis is, op kantoor of in openbare ruimtes, de laadpaal integreert naadloos met zijn omgeving.

  Gebruiksvriendelijkheid: Het intuïtieve touchscreen-display maakt het eenvoudig voor gebruikers om het laadproces te starten, stoppen en bewaken. Daarnaast kunnen gebruikers de laadstatus en het verbruik in real-time volgen via een gebruiksvriendelijke mobiele app.

  Veelzijdigheid: De EVBox LIVIQO is compatibel met verschillende elektrische voertuigen en laadstandaarden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse gebruikers. Of het nu gaat om een compacte stadsauto of een krachtige elektrische SUV, de LIVIQO past zich aan verschillende behoeften aan.

  Connectiviteit: Met ingebouwde connectiviteitfuncties kunnen gebruikers de laadpaal op afstand bedienen en monitoren. Dit biedt extra gemak en controle, waarbij gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun laadactiviteiten.

  Duurzaamheid: Als een toegewijd merk voor duurzame mobiliteit, heeft EVBox de LIVIQO ontworpen met oog voor milieubewustzijn. Materialen van hoge kwaliteit en energie-efficiënte technologieën zorgen ervoor dat de laadpaal niet alleen betrouwbaar is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

  Kortom, de EVBox LIVIQO biedt een uitgebreid scala aan pluspunten die ervoor zorgen dat elektrische voertuiggebruikers genieten van een moeiteloze, snelle en duurzame laadervaring. Met zijn combinatie van stijl, innovatie en milieuvriendelijkheid staat de EVBox LIVIQO aan de voorhoede van de elektrische laadinfrastructuur, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die streven naar een geavanceerde en betrouwbare laadoplossing.

   

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect