EVBox BusinessLine enkel G4 (socket)

Artikelcode B3161-E1801
€1.688,00
Toevoegen aan winkelwagen
  De EVBox BusinessLine G4 is de perfecte laadoplossing voor een zakelijke locatie. Blijf laadpalen toevoegen naarmate er meerdere elektrische auto's komen. Laat verrekening plaatsvinden en verdien uw laadpalen terug.

  EVBox BusinessLine modellen zijn de perfecte laadoplossing voor een zakelijke locatie. Blijf laadpalen toevoegen naarmate er meerdere elektrische auto's komen. Laat verrekening plaatsvinden en verdien uw laadpalen terug.

  Let op: dit betreft de 4e generatie EV-Box BusinessLine modellen. Er zijn inmiddels zoveel veranderingen geweest dat deze generatie niet kan communiceren met de vorige generatie. De vorige generatie wordt nog wel geleverd!* Neem voor een 3-gen EV-Box contact met ons op. 

  Bij EVBox Business producten is het belangrijk dat er minimaal 1 Hub aanwezig is. Na deze hub kunnen tot wel 20 satallites worden toegevoegd! Zo kunt u een hele parkeerplaats vullen met EV-Box producten. Wel raden wij u aan om vanaf een volume van 10 contact met ons op te nemen. 

  Al de Business-producten van de 4e generatie hebben WiFi-connectie, Bluetooth, een kWh-Meer én UMTS. Dit is allemaal noodzakelijk om zakelijke verrekening plaats te laten vinden. Dankzij een backoffice abonnement krijgt u overzichtelijk inzicht in de kosten en opbrengsten van de laadproducten. Meer vragen over backoffice? Bekijk onze website of neem contact met ons op. 

   

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect