Easee Charge Lite 11kW

Artikelcode 2850563733
€865,00
Toevoegen aan winkelwagen

  De Easee Charge Lite is een eenvoudig te installeren en te gebruiken laadpaal met een tal van opties en mogelijkheden. De Easee Charger heeft een strak en modern design en een erg gunstige vanafprijs. De laders van Easee kunnen zowel plug & charge als RFID worden ingesteld.

  Met plug & charge wordt bedoeld dat de laadpaal zonder vergrendeling kan laden. Laadsessies kunnen dan dus zonder dat er wordt verrekent worden gestart en beëindigd. De laadpaal is ook in te stellen met RFID en kan daardoor vergrendeld worden met de meegeleverde Easee Key. Een laatste optie is om de laadpaal in de Easee Portal in te stellen als lader die kan verrekenen. Deze verrekening kan plaatsvinden via E-Flux. De Easee laadpaal heeft echter geen MID-gekeurde kWh-meter. MID staat voor Measuring Instruments Directive. Wat ze wel hebben is een meting conform dezelfde eis als de Measuring Instruments Directive. Hij is alleen niet gekeurd voor het MID keurmerk. De belastingdienst heeft hierin nog geen formele beslissing in genomen, maar naar verwachting zal men een MID goedgekeurde kWh meter vereisen. Indien u automatisch wilt verrekenen neemt u een risico dat de fiscus dit op termijn niet zal accepteren met deze laadpal.  

  Standaard is de laadpaal gereed voor wandmontage. Optioneel kan de laadpaal met een paal worden gekocht. Deze paal kan geschikt zijn voor 1, 2 of 4 laadvoorzieningen. De paal is gereed om in de grond in te graven. 

  Standaard kan de Easee 11kW laden. Een hogere laadsnelheid (7,4kW of 22kW (32A) is niet mogelijk.

  Laadpalen van Easee kunnen ook onderling stroomverdelen. De laadpalen kunnen via een eigen protocol met elkaar worden verbonden en via de portal worden ingesteld met Smart Charging. Dankzij smart charging kan een groep met Easee laadpalen het maximum ingestelde amperage verdelen over de gebruikte laadpalen. Hiervoor heb je de aditioneel te bestellen Easee EQ AMP bundel nodig.

  De laadpaal van Easee wordt standaard zonder U-Hook (kabelhouder) geleverd. Mocht u graag een U-hook meegeleverd willen hebben (zie foto's), dan is deze in verschillende kleuren te verkrijgen. De Easee is niet Zoë ZE Ready en is daarbij niet geschikt voor de Renault Zoë.

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect