Nissan Townstar de elektrische bedrijfswagen

Autofabrikanten introduceren de ene na de andere emissievrije bedrijfswagen. Nu komt Nissan dus er ook met één de Townstar. De Townstar gaat het eerste model worden dat het nieuwe logo van Nissan gaat dragen. Met z’n compacte buitenmaten is het een perfect model om binnenstedelijk te gebruiken, vandaar ook de naam Townstar.

De technologie 

het ProPilot systeem dat ook al in de Nissan Leaf zit komt ook bij de Townstar. Dat systeem zorgt ervoor dat de auto op de snelweg binnen de lijnen blijft, ook kan er automatisch afgeremd of opgetrokken worden wanneer dat nodig is. De auto beschikt nog over: Side Wind Assist, Trailer Sway Assist, Intelligent Emergency Braking met herkenning van voetgangers en fietsers, Junction Assist, Hands-Free Parking en Intelligent Cruise Control. Kortom genoeg technische snufjes.

Personenuitvoering

Nissan brengt ook nog een model uit voor persoonsvervoering genaamd de Townstar Combi. Dit model biedt plaats voor 5 mensen en 755 liter aan bagage. Vanbinnen ziet het er uit als een traditionele  persoonsauto. Vanbuiten is er geen verschil met de Townstar.

2022 Nissan Townstar Interior

Sem Gelderblom, Laadpaaldirect.nl