Matthieu Slof geïnterviewd in INTO business Alphen

Matthieu Slof is al vanaf 2010 professioneel werkzaam binnen de jonge markt van elektrisch rijden. Sinds 2014 is hij, met zijn bedrijf Laadpaaldirect, gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Is duurzaamheid een must om jouw klanten te behouden?
“Onze klanten verwachten van ons niet anders! Met onze producten leveren wij per definitie een product binnen een duurzame omgeving. Maar elektrisch rijden is meer dan alleen goed voor het milieu. Het rijden met een elektrische auto is, naar mijn mening, ook simpelweg fijner en uiteindelijk goedkoper dan rijden met een verbrandingsmotor. Ik hoop dat het rij gedrag, de lage onderhouds- en “brandstof” kosten nu en in de toekomst de doorslaggevend redenen zijn om te kiezen voor een elektrische auto. Met als bonus dat ons klimaat er ook nog een voordeel aan heeft.

Klik hier! voor de rest van het interview.

Laadpaaldirect adviseert, levert en installeert door heel Nederland en Vlaanderen laders van Newmotion, Alfen, EV-BOX, Webasto en Zappi. Uiteraard oplossingen voor thuis, VvE’s, kantoor of parkeergarages maar ook snelladers voor bedrijven die daar behoefte aan hebben.

 

INTO business Alphen