Maak kennis met de Kia EV9

Kia EV9 opent nieuwe mogelijkheden. Kia hoort nu bij een klein groepje autofabrikanten dat een elektrische zevenzitter heeft gebouwd.

Interieur 
Binnenin biedt de Kia EV9 een strak en zakelijk interieur met materialen van hoge kwaliteit. Opmerkelijk is het gebruik van volledig vegan materialen, zoals bio-polyurethaan op basis van maïs en gerecyclede petflessen. De bediening van de auto is intuïtief, met een goed doordacht multimediasysteem dat functionaliteit combineert met fysieke knoppen voor een moeiteloze ervaring. Hoewel de haptische toetsen enigszins verfijning vereisen, laat het geheel een verzorgde indruk achter.

Aandrijfvarianten
De Kia EV9 biedt keuze tussen achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. Met een 99,8 kWh-accupakket levert de achterwielaandrijver 204 pk, terwijl de vierwielaandrijver indrukwekkende prestaties van 384 pk en 700 Nm levert. Het accupakket, ongeacht de configuratie, zorgt voor een WLTP-bereik van respectievelijk 563 en 505 kilometer. Het laadvermogen is eveneens indrukwekkend, met de mogelijkheid om met maximaal 240 kW aan een gelijkstroomsnellader op te laden.

Interesse
Heb je interesse in de Kia EV9? Neem dan contact op met Fase Autobedrijven en vraag een proefrit aan!

 
 
Sem Gelderblom, Laadpaaldirect