Maak kennis met de FIRE ISOLATOR!

Heb je ooit nagedacht over de mogelijke brandrisico's bij elektrische auto's (EV's)? De FIRE⚡️ISOLATOR is een slim idee dat is ontwikkeld om brandincidenten met EV's te voorkomen.

Waarom is de FIRE⚡️ISOLATOR noodzakelijk? Het blussen van brand in EV's is complex vanwege de geavanceerde batterijsystemen. Na grondig onderzoek en overleg met deskundigen wordt één ding duidelijk: een brand in een EV kan zich snel verspreiden, vooral in omgevingen zoals parkeergarages.

Stel je voor: een elektrische auto vat vlam in een parkeergarage. Het probleem is dat deze brand niet gemakkelijk te blussen is met een gewone brandblusser. Vanwege de lithium-ionbatterijen kan het vuur steeds opnieuw ontbranden. De enige effectieve manier om dit te beheersen, is door de auto volledig onder te dompelen in water, wat de brandweer ook zal doen.

Echter, voordat de brandweer dit kan doen, moet de auto uit de garage worden getrokken. Dit kan vaak leiden tot schade aan de garage. Om de mogelijke schade te minimaliseren, komt de Fire Isolator in beeld. Deze "branddeken" zorgt ervoor dat het vuur tijdelijk wordt ingedamd en er geen verdere schade aanricht wordt in de garage.

Maar de branddeken is slechts een element van een volledige en doordachte aanpak. Voor een optimale veiligheid en effectiviteit raden we ten zeerste aan om te investeren in de complete kit, inclusief de Aerosol en Water vernevelaar. Deze aanvullende componenten tillen de brandbestrijding naar een hoger niveau en bieden een uitgebreide bescherming.

Meer te weten komen over de producten van FIRE ISOLATOR neem dan contact met ons op. Of klik hier om de producten te zien. 

Sem Gelderblom, Laadpaaldirect