Easee laden met de Jedlix app

Goed nieuws voor alle EV-rijders met een Easee Laadrobot: dankzij de recente samenwerking tussen Jedlix en Easee is het nu mogelijk om je Easee Laadrobot aan te sluiten op Jedlix, waardoor je op een goedkopere en groenere manier je elektrische voertuig kan laden.

Het koppelen van je Easee account in de Jedlix app is eenvoudig en in een mum van tijd opgezet. Na het instellen maakt de dienst automatisch een optimaal laadplan op basis van de invoer en instellingen in de app. Naast het optimaliseren van je eigen energierekening wordt slim laden geaggregeerd in een “virtuele elektriciteitscentrale” om duurzame energie op het net in evenwicht te brengen. Het resultaat? Een lagere energierekening door te rekenen met de laagste tarieven van jouw dal/dynamisch tarief en een cashback om het net in balans te houden. Zo ondersteun je ook de integratie van hernieuwbare energie. het is ook mogelijk om te laden via je zonnenpanelen.

Bron:easee.com

Over de Easee
De Easee laadpaal met zijn Scandinavisch design is een fraaie laadpaal om te zien en leverbaar in 5 kleuren. De Easee is compact, slim en snel. Het merk Easee richt zich volledig op het optimaliseren van het ontwerp en de toegevoegde waarde van de laadpaal die zij aanbieden. Hierdoor krijg je als klant de best mogelijke oplaad ervaring met behoud van kwaliteit en functionaliteit. Mocht je interesse hebben in een Easee laadpaal kunt je uiteraard bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Sem Gelderblom, Laadpaaldirect