Prism Solar 3-fase 32A (22kW)

€1.250,00
Toevoegen aan winkelwagen

  De Silla Prism Solar is een nieuwe lader op de markt uit het zonnige Italië.

  De Prism Solar 3 Fase laadstation is ontworpen om elektrische voertuigen efficiënt op te laden met laadvermogens tot 22 kW. Deze laadoplossing biedt diverse functies en eigenschappen.

  Belangrijke kenmerken van dit laadstation zijn onder andere:

  1. Compatibiliteit met elke driefasige meter: Ongeacht het vermogen van de meter is het laadstation geschikt voor gebruik, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

  2. Dynamische loadbalancing via Stroomspoelen: Het laadstation past automatisch zijn vermogen aan op het verbruik in de meterkast.

  3. Optimale benutting van zonne-energie: Het laadstation kan overtollige stroom die door zonnepanelen wordt geproduceerd gebruiken om uw auto op te laden.

  4. Compatibiliteit met energieopslagsystemen: Het laadstation werkt naadloos samen met energieopslagsystemen zoals de Powerwall, waardoor gebruikers hun energieverbruik efficiënt kunnen beheren.

  5. Connectiviteit: Het laadstation is direct verbonden met het internet via Wi-Fi of Ethernet, waardoor gebruikers het kunnen beheren via een smartphone, computer en/of de cloud.

  6. Type2 connectorkabel: Geleverd met een standaard Type2 connectorkabel, wat de norm is in Europa voor elektrische voertuigen.

  7. RFID-lezer en sleutels: Het laadstation is uitgerust met een RFID-lezer en wordt geleverd met twee RFID-sleutels voor beveiligde toegang.

  8. Weerbestendig: Met een beschermingsgraad van IP65 is het laadstation bestand tegen regen en waterstralen, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis in diverse weersomstandigheden.

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect