Eve Single S-Line (3 fase vaste kabel)

Artikelcode 904460587-4516 + AL-203100304-ICU
€999,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1 - 2 weken
  De Alfen Eve Single S-Line met vaste kabel is een laadpaal met verrekenen maar zonder gprs. Een goed geprijsde en betrouwbare laadpaal. De laadpaal vereist een vrije datapoort in de meterkast voor vaste internet verbinding en communicatie met de backoffic

  De Eve Single S-Line laadpaal is zeer geschikt voor thuis.

  De Eve Single S-Line 3-fase lijkt op de Alfen Pro-Line maar is gunstiger geprijsd. Dit heeft te maken met het feit dat hij niet draadloos kan verrekent én geen display heeft.

  Verrekenen laadkosten

  Voor het verrekenen van de laadkosten dient er een datakabel van de laadpaal naar uw eigen internet router getrokken te worden, het werkt dus niet draadloos via een simkaart zoals bij de duurdere modellen.
  Dit hoeft geen probleem te zijn, maar maakt de laadpaal wel minder universeel.
  Op plekken zonder gprs dekking is dit soms juist ideaal.
  Verreken van de kosten kan automatisch via E-Flux (vraag ons verkoopteam naar de details)

  Laadpaal met loadbalancing

  Load Balancing betekent dat de laadpaal nooit meer verbruikt dan de netaansluiting kan leveren.
  Stel dat er een grote verbruiker in uw pand inschakelt, dan zal de laadpaal naar de auto communiceren dat de stroom begrenst moet worden. Zo kunt u altijd maximaal laden, zonder de netaansluiting te hoeven verzwaren.

  Load balancing is beschikbaar als optionele optie.
  De Load Balancing werkt via de T1 poort van de slimme meter, laat u voorlichten door ons verkoopteam of uw slimme meter geschikt is voor deze techniek.

  Wandmontage en paalmontage

  Standaard is de montage een Alfen eve single aan de wand, met de optionele laadpaal en sokkel die u er los bij kunt bestellen wordt deze wallbox een Laadpaal. Ook kunt u een laadpaal kopen voor twee units, zodoende creëert u een dubbele laadpaal.

  Goedkope laadpaal

  De Alfen Eve Single S-Line is een goedkope laadpaal van een absoluut A-merk, die toch goed geprijsd is. Wanneer je het vergelijkt met andere laadpalen die dezelfde mogelijkheden bieden kom je met de Alfen S-Line erg gunstig uit. Daarnaast staat een Alfen Laadpaal bekend om de betrouwbaarheid van de producten.

  Wij raden dit laadpunt daarom ook graag aan onze klanten aan. Het is een goed geprijsde, betrouwbare 3-fase lader van een A-Merk. 

  laadpaal tesla icu eve mini

  Robuste laadpaal

  De uiterlijke kenmerken van de S-Line zijn dat hij een robuuste omhulling heeft die daarmee ook vandalismebestendig is. Hij is, zoals vele Laadpalen, zowel als wallbox als paalvariant te leveren.

  Laadpaal met vaste kabel

  De Eve Single S-line heeft een vaste kabel, een vaste kabel hebben is optimaal voor thuis laden. Inpluggen gaat een stuk sneller en is eenvoudiger vergeleken met een socket omdat je direct kunt in pluggen en niet eerst de kabel uit de kofferbak hoeft te pakken. Alfen heeft ook verschillende laadpalen met sockets als u daar meer geïnteresseerd in bent.

  Aandachtspunt

  • Wanneer u wilt verreken moet er een internet aansluiting in de meterkast aanwezig zijn.

  Positieve punten

  • Ideaal voor thuis
  • De vaste kabel is ook een erg positieve toevoeging.
  • 3-fase laden gaat lekker snel, ook positief dus!

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect