Alfen Eve Single S-Line (3-fase, socket)

Artikelcode 904460583-4515
€949,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1 - 2 weken
  De Alfen Eve Single S-Line is een gunstig geprijsde 3-fase laadpaal die met tot 11kW kan laden. De laadpaal vereist een vrije datapoort in de meterkast voor vaste internet verbinding en communicatie met de backoffice

  De Eve Single S-Line 3-fase is een uiterst geschikte laadpaal voor thuis. De ladapaal lijkt op de Pro-Line maar is gunstiger geprijst, door het ontbreken van een display. Verder kan de Alfen Eve Single s line laadpaal niet via een SIM kaart communiceren met internet voor de automatische verrekening van de stroom. Er moet altijd een extra datakabel getrokken worden om de laadpaal op een router aan te sluiten voor de internetverbinding. 

  De Alfen Eve sSngle S line is een laadpaal die goed geprijsd is. Wanneer je het vergelijkt met andere laadpalen die dezelfde mogelijkheden bieden kom je met de S-Line erg gunstig uit. Daarnaast staat Alfen bekent om de betrouwbaarheid van de producten.

  In de moderne huisinstallatie met een 3 fase-25 ampère aansluiting komt de Eve single s line goed tot zijn recht. Dankzij het laadvermogen van 11 kWh en in de combinatie met load balancing kunt u er op rekenen dat uw auto altijd optimaal zal worden geladen.

  Wij raden deze Alfen laadpaal daarom ook graag aan klanten aan. Het is een goed geprijsde, betrouwbare 3-fase laadpaal. 

  De uiterlijke kenmerken van de S-Line zijn dat hij een robuuste omhulling heeft die daarmee ook vandalismebestendig is. Hij is, zoals vele laadpalen, zowel als walbox als paalvariant te leveren.

  Daarnaast is de laadpaal erg eenvoudig te bedienen: De Eve Single S line laadpaal kan als zogenaamde plug&charge geplaatst worden, maar ook automatisch verrekenen door hem met een datakabel aan te sluiten aan de internet router in de meterkast. De laadpaal kan ook door de ingebouwde RFID reader ook gebruikt worden met een laadpas. Dat kan een laadpas zijn voor automatische verrekening of voorgeprogrammeerde laadpassen die alleen als autorisatie dienen. De laadpaal kan dus voor alle soorten situaties geplaatst worden.

   

Deze laadpaal laten installeren?

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @laadpaaldirect