Webasto Pure

Artikelcode 5110460A
€749,00
Niet op voorraad
  • Overzicht
  • LETOP! Webasto pure niet leverbaar tot nieuwe model. Deze zal beschikbaar zijn vanaf 23 januari 2021.

    De Webasto Pure is prijs-technisch wellicht de beste keuze. Het laadpunt kan tot wel 22kW laden(!), sneller dan veel van zijn concurrenten.

    Het na
  • Details

Reviews

5 sterren op basis van 3 beoordelingen

l
20 Oct 2020
Lingewaard
In maart deze Webasto lader besteld en in juni deze aangesloten, nu afgelopen maand is pas onze EV geleverd en konden we deze gaan uit proberen.
Eerste indruk werkt geheel naar behoren en is zeker een mooie aanwinst ook om te zien.
De levering door Laadpaal Direct is zeker perfect verlopen, ook de extra lange kabel van 6 meter is een goede keuze geweest.
j
11 Jan 2020
J. Hendriks
Ruim een half jaar geleden gekozen voor de Webasto Pure en installatie door laadpaaldirect. Het contact met Laadpaaldirect verliep uitstekend en begeleiding om tot de juiste keuze te komen en de installatie was prima in orde. De Webasto pure is een degelijk apparaat en ziet er ook nog eens goed uit. Dik tevreden en 5 sterren zijn verdiend.
k
19 Apr 2019
Kees de Heer
De Webasto Pure zelf meegenomen naar Italië, na het gewaardeerde advies van Matthieu Slof, en daar bij ons huis door een lokale elektricien laten installeren. Ging geheel probleemloos, met name ook door de duidelijke handleiding in 8 talen waaronder Italiaans. Het is een uitstekende oplader die probleemloos zijn werk doet en ook nog eens esthetisch verantwoord is.

Volg ons @laadpaaldirect