NewMotion Home Advanced

€1.099,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 4 - 5 maanden
  • Overzicht
  • De Home Advanced is een slim laadpunt, eenvoudig in gebruik, maximaal vermogen van 22kW (3-fase/32A) en heeft een hoge betrouwbaarheid. Hij kan zakelijk verrekenen en zorgen voor hoge laadsnelheden. Dankzij een eenvoudige aansluiting op de slimme meter ka
  • Details

Reviews

4,7 sterren op basis van 7 beoordelingen

j
12 Jul 2021
Jacob
Uitstekende service en snelle opvolging. De afspraken werden goed nagekomen en de installatie is prima verlopen. Zeer vriendelijke installateur.
b
14 Jul 2020
Berkel en Rodenrijs
Hele nette installatie door uiterst vriendelijke installateur. Heeft alles netjes opgeleverd en getest. Alles werkt prima. Zelf moet ik nog wachten op mijn pasje en de auto (Kia eNiro), dus kan zelf nog niet testen. Ook fijn en geen anoniem contact met de mensen van NewMotion. Ze geven op al je vragen antwoord en nemen de tijd voor je.
a
26 May 2020
Auke
De laadpaal voor mijn Tesla Model 3 is conform afspraak verlopen. Aardige monteur, die wel iets later kwam dan afgesproken, maar hier netjes vooraf een melding van had gemaakt.
s
30 Mar 2020
Schiedam
De laadpaal t.b.v. de Porsche Taycan is conform planning afgelopen week gemonteerd. Afspraken zijn in zijn geheel netjes nagekomen en de montage is prettig verlopen. Had wat moeite om de installatie via de website in te regelen maar met behulp van de helpdesk is ook dat prima gelukt.
m
10 Jan 2020
Marcel Nadorp
Perfecte laadpaal voor de nissan leaf met load balancing. Werkt er goed naast andere grote energie verbruikers. Een ster minder omdat de laadpaal niet werkend is opgeleverd door een verkeerde bedrading in de lanaansluiting van de laadpaal. Zelf maar even de stekkers er opnieuw opgezet en doorgemeten. Wel korting gekregen voor het ongemak. Dus toch prima opgelost.
b
09 Oct 2019
Bastian de Rooij
Fijn bedrijf! Reageert altijd snel. Denkt met je mee en komt zijn afspraken perfect na.
Bedankt voor de zeer snelle en meedenkende service!

Ik had achteraf nog een andere lengte kabel besteld en ook die wisselen ze keurig om.

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.
k
05 Mar 2019
Kees de Heer
NM Home advanced doet uitstekend zijn werk, gewoon zoals stroom uit de muur het moet doen.
Complimenten voor de installatie die ook via Laadpaaldirect werd uitgevoerd. Vlot en goed team, twee leuke gasten die ook nog heel netjes werkten en opruimden.
Minpuntje is wel de informatievoorziening van Newmotion via hun abbonnement, de laadtijd die ze registreren is de tijd dat de auto aan de paal staat en niet de echte laadtijd en heeft daardoor niet zoveel informatiewaarde. En het laden via een andere paal, bijvoorbeeld Fastned zie je pas in de volgende maand met vertraging in je overzicht, dat is ook wel erg ouderwets.

Volg ons @laadpaaldirect