Bekijk hier ons gehele aanbod

Laadpaaldirect heeft een van de breedste assortimenten van de markt. Wij hebben een lader voor iedere situatie en bieden u graag verschillende producten van verschillende prijscategorieën aan.

Toon 1 - 22 van 22

Vanwege het ruime assortiment heeft u wellicht vragen over de individuele producten of bent u wellicht geïnteresseerd naar de verschillen tussen de producten. Neem met dergelijke vragen contact op met onze salesmedewerkers. 

 

Hieronder treft u een opsomming van onze thuislaadoplossingen. Er zitten wat haken en ogen aan de verschillende configuraties en ook de vanafprijs kan erg verschillen wanneer de configuratie wordt aangepast. Onderstaand overzicht laat zien dat de opties eindeloos zijn. De salesmedewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste laadpaal voor uw situatie. Zij maken ook graag vrijblijvende offertes voor u. 

 

*: De Easee kan automatisch verrekenen, maar volgens de fiscus moet dit met een MID-gekeurde kWh-meter. De Easee heeft geen MID-gekeurde kWh-meter en voldoet daardoor eigenlijk niet aan de vereisten. De Easee gebruiken voor verrekening is op eigen risico.