Bekijk nu de vacatures en kom werken bij Laadpaaldirect.nl

Laadpaaldirect.nl is op zoek naar een nieuwe salesmedewerker

Kom solliciteren bij Laadpaaldirect.nl en kom terecht in een jong, gezellig en klein team. Wij zijn op zoek naar iemand die op de salesafdeling wil komen werken. Als salesmedewerker maak jij offertes, bel jij deze na en onderhoud jij contact met de klanten.

Jij pakt als eerste de telefoon op en komt dankzij foto's meer te weten over mensen hun situaties. Vervolgens ga je met potentiële klanten in gesprek. Jij laat mensen een afweging maken tussen verschillende laadpunten en hier moet jij als salesmedewerker natuurlijk opportunistisch nadenken. Dat is daarmee ook echt een van de eigenschappen die je als medewerker bij Laadpaaldirect moet hebben. 

Verder is kennis van elektra geen noodzaak maar wel een pré. Wel is het natuurlijk fijn als je leergierig bent en ervoor open staat om veel nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

Wij zoeken iemand die (zo goed als) fulltime werkzaam kan zijn bij LPD. Minimaal 3,5 dag per week is noodzakelijk omdat klanten anders te vaak misgrijpen. Voldoe jij aan deze korte omschrijving? Neem contact met ons op en kom solliciteren!

Mail: [email protected]