Volkswagen laat nieuwe manier van opladen zien!

  • Geplaatst op
Volkswagen laat nieuwe manier van opladen zien!

Foto: Autoblog

Volkswagen is bezig om een nieuwe manier van opladen op de markt te brengen.


Dit nieuwe systeem zou het wachten op een volle accu moeten oplossen. Het is een systeem waarbij u de auto in een garage rijdt waarbij de auto via het V-charge systeem uit zichzelf naar een plek rijdt waar hij kan opladen. U stapt dus uit uw auto in het begin van de V-charge garage en via de app die u installeert kunt u de auto weg laten rijden die uit zichzelf naar een plekje toe rijdt. U stelt in wanneer u bijvoorbeeld uw auto weer wilt laten ophalen en op dat moment staat uw auto klaar in het begin van de garage opgeladen en wel. Op de grond van de parkeerplek waar uw auto staat zit het V-charge systeem die zonder direct contact de accu oplaadt. 

De auto heeft verder overal camera's die ervoor zorgen dat de auto nergens tegen aan botst. Als er bijvoorbeeld een auto wegrijdt uit de garage kunnen deze auto's op elkaar reageren via de camera's en zo ervoor zorgen dat ze niet botsen. Hierdoor neemt de kans op botsingen tijdens inparkeren en wegrijden in een garage ook af.


bron: www.autoblog.nl
 

Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »