Subsidieregeling ‘Oplaadfaciliteiten’ in de Drechtsteden

  • Geplaatst op

Bedrijven in de Drechtsteden kunnen onder voorwaarden een subsidie aanvragen voor een oplaadpaal voor elektrische wagens op eigen bedrijfsterrein.

Bedrijven kunnen een bijdrage van 50% krijgen in de kosten voor de aanleg van een dubbele oplaadvoorziening tot een bedrag van maximaal € 1.000,-. Per bedrijf kan eenmaal een subsidieaanvraag voor een dubbele oplaadfaciliteit worden gedaan.
Een subsidieaanvraag kan – achteraf - worden ingediend voor dubbele laadfaciliteiten, die zijn aangelegd in de periode van 1 augustus 2013 tot 30 november 2014. Een belangrijke voorwaarde voor de aanvraag is dat het bedrijf over één of meer elektrische voertuigen beschikt: in eigendom of via een leasecontract. De aanvrager moet eigenaar of erfpachter zijn van de grond waarop de oplaadvoorziening wordt geplaatst. Als het bedrijfsterrein wordt gehuurd, moet de verhuurder instemmen met de plaatsing van de laadpaal. De aanvrager verplicht zich het oplaadpunt minstens één jaar in stand te houden. 

Bron: De Weekkrant "De Merwestreek"

Klik hier voor het gehele artikel....


Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »