Project elektrische distributie vrachtwagens succesvol!

  • Geplaatst op
Project elektrische distributie vrachtwagens succesvol!

Stadsdistributieproject met elektrische vrachtauto's na een jaar lang rijden geslaagd!
 

Na een jaar lang acht elektrische trucks in te zetten in het distributie netwerk bleek dat deze trucks bijna elke dag inzetbaar waren voor stads-distributie, verhuizingen, drank, kledinginzamelingen en vers-distributie.Het initiatief van dit project kwam van acht verschillende transporteurs. De transporteurs werden gesteund door de overheid om dit project op te zetten.

De trucks hebben afhankelijk van het accupakket een actieradius van 150 tot 200 kilometer en maximaal tien ton netto laadvermogen. De chauffeurs van de trucks vonden het heerlijk om in deze trucks te rijden. Ze ervoeren dit experiment als zeer positief. Zero-emissie is natuurlijk ook een groot voordeel om het milieu te verbeteren. Geen uitstoot meer van CO2.
 

Na het project zijn de chauffeurs nog een keer gevraagd wat ze van elektrisch rijden vonden. Ze zongen allemaal in koor dat het een super ervaring is. Eenmaal elektrisch, altijd elektrisch. Het is heerlijk om geen geluid te horen. Het rijcomfort is super. Geslaagd project? Ja!


bron: www.logistiek.nl

Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »