Nieuwe Renault Kangoo Z.E. en Nieuwe Master Z.E.

De Kangoo Z.E. is voorzien van een nieuwe batterij en een nieuwe elektromotor. Daarmee is de actieradius met meer dan de helft toegenomen: van 170 tot 270 kilometer (volgens NEDC), ofwel de grootste actieradius van alle lichte bedrijfswagens die momenteel te koop zijn.
De Master Z.E. maakt de techniek en de expertise van Renault beschikbaar in het segment van de grote bedrijfswagens.

Twee nieuwe, elektrisch aangedreven bedrijfswagens

Laadpaal Renault Master ZEDe Kangoo Z.E. is al zes jaar de bestverkochte compacte, elektrisch aangedreven bedrijfswagen van Europa, met al meer dan 25.000 verkochte exemplaren sinds de introductie in 2011. De nieuwe Kangoo Z.E. is nu voorzien van een nieuwe batterij en een nieuwe elektromotor. Daarmee biedt hij een actieradius van 270 kilometer (volgens NEDC), ofwel 100 kilometer meer dan voorheen. De nieuwe Kangoo Z.E. wordt in Frankrijk geproduceerd en is vanaf de zomer van 2017 leverbaar in Nederland en de rest van Europa.

In het segment van de grote bedrijfswagens is het aanbod van volledig elektrische voertuigen nogal beperkt. Met de Master Z.E. bouwt Renault Pro+ verder op zijn expertise en leidende positie op het gebied van elektrisch aangedreven auto’s. De Master Z.E. wordt in Frankrijk geproduceerd, in samenwerking met PVI (Power Vehicle Innovation), een Franse onderneming gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. De Master Z.E. verschijnt tegen het einde van 2017 op de Nederlandse markt

Uiteraard kan Laadpaaldirect de perfecte laadpaal voor u installeren.

bron: Renault

Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »