Makkelijk oplaadpunten vinden

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in laadpalen
Makkelijk oplaadpunten vinden

Apps en websites om makkelijk oplaadpunten in de buurt te vinden.

Makkelijk oplaadpunten vinden


Stel je bent in Amsterdam en je bent op zoek naar het dichtstbijzijnde laadpunt voor je elektrische auto hoe kun je die het beste vinden?


Ten eerste heb je apps voor op je mobiele telefoon. Vooral de app ‘The New Motion’ wordt veel gebruikt. Met deze gratis app kun je eenvoudig zien waar in de buurt laadpunten zijn, een groot voordeel van deze app is dat je ook meteen ziet of deze nog beschikbaar zijn. De app is gratis en de app laat ook zien hoe snel je auto opgeladen is bij een bepaald laadpunt en de laadtarieven bij dit punt.


Ten tweede heb je websites waarmee je makkelijk een laadpunt kunt vinden. Bijvoorbeeld de site ‘oplaadpalen.nl’. Je kunt op deze site je locatie invullen en je krijgt te zien waar er laadpunten in de buurt zijn. Je kunt ook gebruik maken van filters, hier kun je bijvoorbeeld invullen welke auto je hebt waardoor je alleen laadpunten te zien krijgt die je kan gebruiken met jouw auto. Op deze site kun je ook zien of de paal bezet is of niet.


Er zijn een aantal apps en websites waarmee je makkelijk een laadpunt kunt vinden. De app ‘The New Motion’ en de website ‘oplaadpunten.nl’ bijvoorbeeld worden veel gebruikt.

Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »