Apple richt zich op de elektrische auto industrie!

  • Geplaatst op
Apple richt zich op de elektrische auto industrie!

Apple en de elektrische auto industrie?

Volgens bronnen is Apple bezig met een nieuw project die ze rond 2020 willen gaan publiceren. Het project wordt ook wel het "Titan" project genoemd. Dit nieuwe project die apple wilt gaan maken moet de nieuwe Imove heten en is de eerste auto die apple gaat maken. Het wordt een elektirische auto.

Volgens de bronnen van Bloomberg is Apple is al bezig met het pushen van werknemers om de auto af te krijgen in 5 jaar. Ze willen in totaal een team van 1000 werknemers krijgen. Op dit moment hebben ze er al 200. De elektrische auto van Apple werkt alleen maar in zijn voordeel voor alle andere elektrische auto bedrijven zoals Tesla. Tesla gaat namelijk samen met Apple en andere bedrijven samen werken aan deze auto om er voor te zorgen dat deze auto in 2020 op de markt gebracht kan worden. 

Er is nog veel onduidelijkheid over hoe deze auto er precies gaat uitzien en hoe het gaat werken met de andere Apple producten zoals de Iphone. Hier komen we alleen maar achter de af te wachten en te hopen dat ze het "Titan" project eerder uitbrengen.

Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »