Leer meer over ons, op onze over ons pagina

Laadpaaldirect is een handelsnaam van Clean Power Solutions

 

Clean Power Solutions B.V. heeft zich tot doel gesteld om elektrisch rijden beschikbaar te maken voor een groot publiek. Laadpaaldirect is één van de handelsnamen van Clean Power Solutions. 

Ondanks de jonge markt van laadinfrastructuur kunnen wij bogen op jaren ervaring binnen de Benelux en leveren wij al vanaf 2010 laadoplossingen. U kunt dan ook profijt hebben van onze expertise! Wij hebben ervaren dat voor veel mensen de mogelijkheden omtrent het elektrisch rijden nogal ondoorzichtig zijn. Wij kennen deze markt al vanaf het begin en kunnen u dan ook goed adviseren.

Laadpalen op showmuur Het is altijd mogelijk om de laadpalen te komen bekijken, wij hebben onze producten in onze showroom hangen. 
Bel voor een afspraak: 0172 750 775.

Vanwege deze ervaring is Laadpaaldirect inmiddels premium partner van NewMotion. Naast het premium partnerschap met NewMotion is Laadpaaldirect premium reseller van Zappi, Alfen, Webasto en EVBox laadproducten. 

Laadpaaldirect heeft zich gespecialiseerd in advies en verkoop van laadpalen. Wij leveren aan particulieren, aan het MKB en aan groot zakelijke klanten. Vaak leveren wij naast de laadpaal ook de installatie en montage. Dit wordt verzorgd door onze vaste, ervaren installateurs. Dat is voor u een zorg minder. Wat voor u verder fijn is om te weten is dat u in het offerteproces en het aftersalesproces persoonlijk wordt geholpen door een van onze medewerkers. Op die manier proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van keuze's. 

Ook op het gebied van de aantrekkelijke subsidie-mogelijkheden zijn wij goed op de hoogte en kunnen u dus prima adviseren over uw voordelen. Clean Power Solutions B.V. is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar levering en plaatsing van onze producten verzorgen wij door heel Nederland.

De mensen achter Clean Power Solutions B.V. zijn al vanaf de prille start van elektrische mobiliteit in 2009/2010 betrokken in deze markt. In 2014 is Clean Power Solutions gestart met de verkoop van van homechargers voor het opladen van elektrische auto's. Met name het heldere advies, de transparante installatie- en montage kosten en de overzichtelijke webshop hebben er aan bijgedragen dat de onderneming zich heeft ontwikkeld tot een professionele partner, die graag uw laadvoorziening levert.

 

 

Overige bedrijfsinformatie:
KvK: 60690313
BTW: NL854017665B01